Τον περασμένο Νοέμβριο, η Porsche παρουσίασε το πρώτο Heritage Design πακέτο της για την 911 Speedster και τώρα η εταιρία έκανε γνωστό πως από το 2020 θα προσφέρει και άλλα τέτοια πακέτα για τις εκδόσεις της 911.

Τα πακέτα θα προσθέτουν στα μοντέλα ορισμένα ρετρό στοιχεία, όπως ιδιαίτερα χρώματα, νούμερα στις πόρτες, διακοσμητικές λωρίδες, ειδικές επενδύσεις στο εσωτερικό, αλλά και ειδικά ρολόγια.

Στις σχετικές ειδήσεις η Porsche ανακοίνωσε την ανάκληση 340.000 Cayenne (παραγωγής 2003-2010) και Panamera (2010-2016) παγκοσμίως, λόγω προβληματικών κουζινέτων τα οποία με την πάροδο των ετών πιθανώς να μπορούν να προκαλέσουν την αποσύνδεση του επιλογέα του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων από το κιβώτιο, αλλά και την λάθος επιλογή σχέσης.

Η Porsche λέει πως υπάρχει ο κίνδυνος να μην επιλεγεί η θέση Park του κιβωτίου, κάτι που θα μπορούσε να κάνει το όχημα να κυλήσει ενώ βρίσκεται παρκαρισμένο. Μέχρι στιγμής η εταιρία δεν γνωρίζει κάποιο ατύχημα, κάποιον τραυματισμό ή κάποιον θάνατο που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο πρόβλημα.