Ο Arnold Schwarzenegger προσπαθεί -τεχνηέντως- να αποπροσανατολίσει υποψήφιους αγοραστές ηλεκτρικών οχημάτων

Σχετικά άρθρα

Ο γνωστός Αμερικάνος ηθοποιός με Αυστριακή καταγωγή, φορώντας μια αστεία περούκα και ένα ψεύτικο μουστάκι μεταμφιέστηκε στον πωλητή αυτοκινήτων με όνομα Howard Kleiner, προσεγγίζοντας τους υποψήφιους αγοραστές σε μια προσπάθεια να τους μεταπείσει και να αγοράσουν ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, κάνοντας τον “συνήγορο του διαβόλου”.

https://youtu.be/rXodSqMpuUQ

Το video ανέβηκε στον προσωπικό του λογαριασμό του YouTube, με τον Arnold Schwarzenegger να είναι πρεσβευτής της καμπάνιας “Ηλεκτρικά για Όλους” (“Electric For All”) η οποία διενεργείται από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Veloz. Σκοπός της είναι να γίνουν γνωστά τα θετικά της ηλεκτροκίνησης.

Ο τρόπος, όμως, προσέγγισης των αγοραστών από τον Schwarzenegger βασίζεται σε βασικά ψυχολογικά κόλπα αντίστροφης ψυχολογίας αλλά και αβάσιμων επιχειρημάτων για τα πλεονεκτήματα των αυτοκινήτων με κινητήρες εσωτερικής καύσης. Φαίνεται, όμως, ότι οι Αμερικάνοι είναι αρκετά ενήμεροι για τα οφέλη των ηλεκτρικών οχημάτων και πολλοί από τους ενδιαφερόμενους δεν πτοήθηκαν με τα λεγόμενα του διάσημου ηθοποιού και πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...