Το Mitsubishi Lancer Evolution επιστρέφει!

Σχετικά άρθρα

Οι προσευχές των απανταχού οπαδών του Lancer Evolution έπιασαν τόπο και η Mitsubishi φαίνεται πως ετοιμάζει ένα νέο Lancer σεντάν, το οποίο θα προσφέρεται και σε έκδοση Evolution.

Η ενδέκατη γενιά του Lancer θα παρουσιαστεί μέσα στα επόμενα χρόνια και θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-C/D F4 της συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi, με το Evo να φορά τον 2,0-λίτρων τετρακύλινδρο κινητήρα του επόμενου Renault Megane RS, που θα συνδυάζεται με το 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο του γαλλικού μοντέλου και με το σύστημα τετρακίνησης S-AWC της Mitsubishi.

Ο κινητήρας αναμένεται να αποδίδει κοντά στα 300 άλογα, ενώ με την προσθήκη ήπιου υβριδικού συστήματος 48V, η συνολική ιπποδύναμη θα ανέρχεται στα 345 άλογα και στα 435 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...