Η Dacia ετοιμάζει παραλλαγές του Duster

Σχετικά άρθρα

Η Dacia ανακοίνωσε πως επενδύει 100 εκατ. δολάρια προκειμένου να ενισχύσει την παραγωγή των αυτοκινήτων της στη Ρουμανία κατά 50.000 μονάδες ετησίως, έτσι ώστε από τον Σεπτέμβριο του 2020 να κατασκευάζει 400.000 μονάδες κάθε χρόνο.

Από τα 100 εκατ. ευρώ, τα 25 εκατ. προέρχονται από την ρουμανική κυβέρνηση και εκτός από την αύξηση της παραγωγής, η Dacia σκοπεύει να επεκτείνει την γκάμα των μοντέλων, εστιάζοντας στα SUV, βγάζοντας στην αγορά παραλλαγές του πετυχημένου Duster.

Το Duster πωλείται σήμερα σε 44 χώρες παγκοσμίως και η πρώτη παραλλαγή του θα είναι η pickup έκδοσή του, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο έτος.

Η Dacia θα προσφέρει και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του Duster, ενώ είναι αρκετά πιθανό να δούμε και το Grand Duster. Τέλος, δεν θα πρέπει να μας εκπλήξει το γεγονός εάν το Renault Arkana κυκλοφορήσει στην Ευρώπη ως Dacia Duster Coupe.

ΠηγήNews.ro

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...