Δες τον Mick Schumacher να οδηγεί την Ferrari F2004 του Michael Schumacher

Σχετικά άρθρα

Στα πλαίσια του συναρπαστικού Γερμανικού GP, το οποίο διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Mick Schumacher είχε τη σπάνια ευκαιρία να οδηγήσει ίσως το πιο “διαστημικό” μονοθέσιο της Scuderia Ferrari της τελευταίας 20ετίας. Ο λόγος για την F2004, με την οποία ο πατέρας του νεαρού Γερμανού οδηγού κατέκτησε το 2004 τον έβδομο -και τελευταίο- τίτλο στην καριέρα του.

Το Σάββατο 27 Ιουλίου, λίγο πριν τις κατατακτήριες στο Hockenheim και την Κυριακή πριν από την παρέλαση των οδηγών, ο Mick οδήγησε το ιταλικό μονοθέσιο σε μια πίστα του όπου η οικογένεια Schumacher λατρεύει και απολάμβανε μεγάλη επιτυχία.

Ο Michael Schumacher κέρδισε τέσσερις φορές στο Hockenheim, με την πρώτη να ήταν το 1995 πίσω από το τιμόνι μιας Benetton, και στη συνέχεια το 2002, το 2004 και το 2006 με την Ferrari. Από την πλευρά του, ο Mick κέρδισε πέρυσι σε αυτήν την πίστα τον πρώτο του τίτλο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Formula 3.

https://youtu.be/up7vDrlKyWA

Έτσι, το Grand Prix Γερμανίας θα μείνει στη μνήμη των θεατών που αγαπούν την F1, τόσο για την δράση του αγώνα, όσο και για την παρουσία ενός θρυλικού μονοθεσίου με το όνομα του Schumacher.

Ο 20-χρονος Mick είχε ειδικό σχέδιο στο κράνος του για την περίσταση, με το μισό να είναι στα δικά του χρώματα και το μισό στα χρώματα του πατέρα του, με το Schumacher Jr. να δηλώνει:

Χαμογελούσα καθ’ όλη τη διάρκεια του γύρου. Ήταν υπέροχη εμπειρία, ειδικά μπροστά στους συμπατριώτες μου. Το να οδηγώ αυτό το απίστευτο μονοθέσιο, που μάλιστα έχει κερδίσει αγώνα εδώ, πριν από 15 χρόνια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα