H Toyota Supra με έναν απλό επαναπρογραμματισμό αποδίδει 420 άλογα

Σχετικά άρθρα

Η προηγούμενη γενιά της Toyota Supra έμεινε στην ιστορία κυρίως για το απεριόριστο tuning potential του 3,0-λιτρου (2JZ-GTE) εξακύλινδρου κινητήρα της. Και απ’ότι φαίνεται η νέα γενιά του sport μοντέλου της ιαπωνικής εταιρίας θα συνεχίσει αυτόν τον μύθο.

Όπως ξέρεις, κάτω από το καπό της νέας A90 υπάρχει ένας 3,0-λιτρος εξακύλινδρος κινητήρας, προέλευσης BMW, που από το εργοστάσιο αποδίδει 340 άλογα και 500 Nm ροπή. Η Litchfield Motors, όμως, κατάφερε μέσω ενός απλού επαναπρογραμματισμού της ECU να αυξήσει την απόδοση του στα 420 άλογα και 597 Nm ροπής.

Ο βρετανικός οίκος, όμως, τόνισε ότι μπορεί να αυξήσει περαιτέρω την ιπποδύναμη του, αν τοποθετήσει στο αυτοκίνητο εξάτμιση της Milltek ή της Akrapovic.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...