Horner προειδοποιεί τον Gasly να βελτιώσει την απόδοση του

Σχετικά άρθρα

Ο αγώνας στην Βουδαπέστη ήταν ένας ακόμα απογοητευτικός αγώνας για τον Pierre Gasly, καθώς ο Γάλλος δεν μπόρεσε ποτέ να πλησιάσει την κορυφή, ούτε την απόδοση του team-mate του. Για το λόγο αυτό, ο επικεφαλής της Red Bull, Christian Horner, δήλωσε ότι είναι ζωτικής σημασίας για τον 23-χρονο οδηγός από τις ακαδημίες της ομάδας να χρησιμοποιήσει το καλοκαιρινό διάλειμμα ώστε να ανασυγκροτηθεί και να επικεντρωθεί στην βελτίωση της αγωνιστικής του κατάστασης.

Στο Grand Prix της Ουγγαρίας, ο Gasly τερμάτισε έκτος πίσω από την McLaren του Carlos Sainz και μετά από τους 11 φετινούς αγώνες έχει συγκεντρώσει μόλις 63 βαθμούς, έναντι των 181 του Verstappen. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Horner μετά τον αγώνα:

Ήταν ένα απογοητευτικό Σαββατοκύριακο για τον Pierre. Η εκκίνηση του δεν ήταν καλή, ο πρώτος του γύρος δεν ήταν καλός και δεν έπρεπε να αγωνιζόμαστε με τη Sauber [Alfa Romeo] και τη McLaren. Πρέπει να αγωνιστούμε με την Ferrari και τη Mercedes και όλα όσα μπορούμε να κάνουμε για να τον βοηθήσουμε να επιτύχουμε αυτό, είναι αυτό που θα κάνουμε.

Όταν ρωτήθηκε αν υπήρχε κάποια ελπίδα για τον Gasly ώστε να βρίσκεται και του χρόνου στην αυστριακή ομάδα, ο Horner απάντησε:

Νομίζω ότι πραγματικά χρειάζεται κάποιο διάστημα να ξεκουραστεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, να σκεφτεί το πρώτο μισό της σεζόν και να χρησιμοποιήσει τα μαθήματα από αυτό στο δεύτερο μισό του έτους. Είναι ζωτικής σημασίας για εμάς αν θέλουμε να έχουμε οποιαδήποτε πιθανότητα να πιάσουμε τη Ferrari.

Σκοπός μας είναι να τον κρατήσουμε μέχρι το τέλος του έτους. Αλλά θέλουμε απεγνωσμένα να τον δούμε να αξιοποιεί την δυναμική του μονοθεσίου.

Πηγήespn

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...