Tushek TS 900 H Apex με 963 άλογα και τελική 380 χλμ/ώρα

Σχετικά άρθρα

Ενδεχομένως να μην θυμάσαι την Tushek και δεν σε αδικών. Πρόκειται για μια μικρή εταιρία παραγωγής supercars από την Σλοβενία που τα προηγούμενα χρόνια είχε παρουσιάσει τα Renovatio T500 και T600.

Σήμερα η εταιρία επιστρέφει με το TS 900 H Apex, ένα νέο υβριδικό hypercar που συνδυάζει έναν 4,2-λίτρων V8 κινητήρα στο πίσω μέρος και με δύο ηλεκτροκινητήρες στον μπροστά άξονα, συνδυαστικής απόδοσης 963 ίππων με 1.400 Nm ροπής. Το σώμα είναι κατασκευασμένο εξ’ολοκλήρου από carbon, με το συνολικό βάρους του αυτοκινήτου να μην ξεπερνά τα 1.410 κιλά.

Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 2,5 δευτερόλεπτα, ενώ έχει τελική ταχύτητα 380 χλμ/ώρα. Φορά Pirelli Trofeo Series R ελαστικά διαστάσεων 235/35 μπροστά και 305/30 πίσω, με τα φρένα να είναι της Brembo. Το hardtop είναι αφαιρούμενο, με τις πόρτες να ανοίγουν προς τα πάνω.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...