Η Turn 10 Studios ανακοίνωσε πως η αγωνιστική Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport είναι πλέον διαθέσιμο στο Forza Motorsport 7. Το μοντέλο φορά τον 3,8-λίτρων εξακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 425 ίππων με 425 Nm ροπής που συνδυάζεται με 6-τάχυτο PDK κιβώτιο ταχυτήτων που έχει ενισχυμένο βολάν και νέα ECU με ρυθμίσεις για αγώνες.

Οι πόρτες και η πίσω αεροτομή είναι κατασκευασμένα από σύνθετα υλικά κατασκευασμένα από αγροτικά υποπροϊόντα, όπως ίνες κάνναβης και λιναριού, που έχουν παρόμοιες ιδιότητες βάρους και ακαμψίας με το ανθρακόνημα. Το αγωνιστικό ζυγίζει 1.320 κιλά και στο εσωτερικό συναντάμε μονάχα τα απαραίτητα, ένα αγωνιστικό κάθισμα, ζώνες ασφαλείας 6 σημείων και κλωβό ασφαλείας.

Η ανάρτηση προέρχεται από την 911 GT3 Cup, με το αυτοκίνητο να έχει μηχανικό πίσω διαφορικό με λειτουργία κλειδώματος και αγωνιστικά φρένα με δίσκους 380 mm.

Θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, με την Trackday να κοστίζει 134.000 ευρώ στη Γερμανία (χωρίς ΦΠΑ). Η συγκεκριμένη προσφέρεται σε ερασιτέχνες που θέλουν να τρέξουν σε αγώνες ταχύτητας, έχοντας μη ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, σύστημα κλιματισμού, ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ευστάθειας και σύστημα ABS. επίσης διαθέτει πυροσβεστήρα, ρεζερβουάρ 80 λίτρων και έξοδο διαφυγής στην οροφή.

Η έκδοση Competition κοστίζει 157.000 ευρώ χωρίς ΦΠΑ και έχει ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, air jack σύστημα, σύστημα ρύθμισης των φρένων, αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης, quick-release τιμόνι και ρεζερβουάρ 115 λίτρων.