Το pickup της Tesla θα ονομάζεται Model B

Σχετικά άρθρα

Ο Elon Musk για ακόμη μια φορά χρησιμοποιεί τον λογαριασμό του στο Twitter προκειμένου να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τα νέα μοντέλα της Tesla. Ο CEO της Tesla ανέβασε διάφορα tweets τα οποία με την πρώτη ματιά όλα είναι άσχετα μεταξύ τους, αλλά αν κάποιος κοιτάξει τι κοινό έχουν, τότε θα καταλήξει πως το μόνο κοινό είναι το γράμμα “B”, κάτι που λογικά μας αποκαλύπτει πως το pickup μοντέλο της Tesla θα ονομαστεί Model B.

Tesla Pickup rendering

Σύμφωνα με τον Musk, το μοντέλο θα ξεκινά κάτω από τα 49.000 δολάρια και μπορεί αυτά να ακούγονται αρκετά, όταν το Ford F-150 ξεκινά στις Η.Π.Α. από τα 29.000 δολάρια ή τα 53.000 δολάρια το F-150 Raptor, αλλά η τιμή του επερχόμενου -επίσης ηλεκτρικού- pickup της Rivian, το R1T, θα ξεκινά από τα 69.000 δολάρια, ήτοι 20.000 δολάρια ακριβότερο. Η Rivian θα πουλά το pickup της ως premium και με αρκετές ικανότητες και έχει πραγματικά ενδιαφέρον να δούμε τι έχει να αντιτάξει σε αυτό η Tesla.

Το ηλεκτρικό pickup της Tesla θα διαθέτει μια μπάρα φωτών LED και αναμένεται να παρουσιαστεί κάποια στιγμή προς το τέλος του τρέχοντος έτους, ενδεχομένως σε μορφή πρωτότυπου.

Tesla Pickup rendering

Το ηλεκτρικό pickup της Tesla θα έχει φουτουριστικό σχεδιασμό και θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2020 ή το 2021. Θα έχει διαστάσεις παρόμοιες με αυτές του Ford F-150, έχοντας ανάρτηση που θα ρυθμίζεται αυτόματα, θα μπορεί να παρκάρει μόνο του, θα υπάρχει κάμερα 360 μοιρών, αλλά και ειδικούς αισθητήρες που θα του επιτρέπουν να κινηθεί αυτόνομα.

Κίνηση θα παίρνει από δύο κινητήρες με “τρελή ροπή”, ενώ θα έχει πρίζες στη καρότσα. Η αυτονομία του θα κυμαίνεται μεταξύ 650 και 800 χλμ και θα μπορεί να μεταφέρει έως 6 επιβάτες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα