Subaru Impreza facelift

Σχετικά άρθρα

Η Subaru παρουσίασε στην Ιαπωνία την ανανεωμένη έκδοση του Impreza, που αποκτά φρέσκο σχεδιασμένο και νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Στιλιστικά το ιαπωνικό μοντέλο φέρει νέα γρίλια, νέους προφυλακτήρες και επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα.

Εξοπλίζεται με το σύστημα ασφαλείας Eyesight Touring Assist που έχει σχεδιαστεί προκειμένου να μειώνει τα ατυχήματα και την κόπωση του οδηγού, βοηθώντας τον στην επιτάχυνση, στο φρενάρισμα και στον έλεγχο του τιμονιού. Ο καθρέπτης χαμηλώνει αυτόματα όταν επιλεγεί η όπισθεν προκειμένου το παρκάρισμα να γίνει ευκολότερο, ενώ οι καθρέπτες διαθέτουν και λειτουργία μνήμης, αλλάζοντας αυτόματα την θέση τους.

Το μοντέλο προσφέρει βελτιωμένη ποιότητα οδήγησης, με την Subaru να έχει δημιουργήσει νέες ζάντες διαστάσεων από 16″ έως 18″ και μηχανικά, το ανανεωμένο Impreza, μπορεί να εξοπλιστεί με έναν 1.600άρη κινητήρα βενζίνης απόδοσης 115 ίππων με 148 Nm ροπής και με έναν 2,0-λιτρο βενζίνης απόδοσης 154 ίππων με 196 Nm ροπής, με την κίνηση να στέλνεται είτε στους μπροστά είτε σε όλους τους τροχούς.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...