Kimi Raikkonen: Το ποτό πιο ασφαλές από τα sports

Σχετικά άρθρα

Ο οδηγός της Alfa Romeo Racing, Kimi Raikkonen, είχε ένα μυικό ατύχημα τις προηγούμενες ημέρες, κάτι που ανάγκασε τον Marcus Ericsson -ο οποίος είναι ο εφεδρικός οδηγός της ομάδας- να χάσει τον αγώνα του πρωταθλήματος IndyCar στο Portland και να βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής αν χρειαστεί να αντικαταστήσει τον Φιλανδό στο Βελγικό Grand Prix.

Σε σημερινή ερώτηση προς τον Raikkonen ώστε να κάνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το ατύχημα του, ο Raikkonen απάντησε με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο:

Sports. Είναι επικίνδυνα. Πάντα έλεγα ότι τα sports είναι πιο επικίνδυνα – η κατανάλωση αλκοόλ είναι μάλλον ασφαλέστερη. Συνήθως δεν τραυματίζεσαι, απλά έχεις ένα hangover.

Παρά τον τραυματισμό του, ο 39-χρονος Φιλανδός δήλωσε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι σε θέση να τρέξει με ασφάλεια στην αγαπημένη του πίστα, στο Spa-Francorchamps.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...