Teaser video του νέου Nissan Juke

Σχετικά άρθρα

Αύριο η Nissan θα παρουσιάσει το νέο Juke και έτσι η εταιρία έδωσε ένα ακόμη teaser video του νέου της μοντέλου. Διαθέτει νέα εμφάνιση, αλλά διατηρεί τα στοιχεία που το έκαναν να διαφέρει από τα υπόλοιπα B-SUV, μιας και οι πωλήσεις του έδειξαν πως το κοινό αγάπησε τον σχεδιασμό του.

Το μοντέλο θα κατασκευάζεται πάνω στην CMF-B πλατφόρμα της Renault-Nissan, την πλατφόρμα δηλαδή που χρησιμοποιεί το νέο Renault Clio και το νέο Renault Captur. Το νέο Juke αναμένεται να είναι πλατύτερο και χαμηλότερο σε σχέση με το τωρινό μοντέλο, αποκτώντας μια πιο δυναμική εμφάνιση, καθώς διαθέτει ελαφρώς κεκλιμένη οροφή, LED φωτιστικά σώματα, ενώ θα πατάει σε 19άρες ζάντες.

Το μεταξόνιο του έχει μεγαλώσει, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθούν και οι χώροι στο εσωτερικό. Εκεί θα συναντάμε ένα αναβαθμισμένο ταμπλό με νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ενώ θα διαθέτει ακριβότερα και πολυτελέστερα υλικά, με την Nissan να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών εξατομίκευσης. Ακόμα, θα είναι διαθέσιμες όλες οι ProPILOT τεχνολογίες, για την ασφάλεια και υποβοήθηση του οδηγού.

Μηχανικά θα προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, ενώ θα υπάρχει και ένας plug-in υβριδικός. Πρόκειται για έναν 1.600αρη κινητήρα βενζίνης που θα συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα και μια μπαταρία 9,8 kWh που θα του επιτρέπει να κινηθεί μόνο με τον ηλεκτροκινητήρα του για περίπου 30 χιλιόμετρα.

Παράλληλα η Nissan εξετάζει να προσφέρει το νέο Juke και σε αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση. Ανάμεσα στους κινητήρες εσωτερικής καύσης θα συναντάμε έναν 1.000αρη βενζίνης, έναν 1.300άρη βενζίνης, έναν 1.600αρη βενζίνης, αλλά και τον 1.500αρη turbodiesel.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...