Βρετανοί υπόσχονται φόρτιση των μπαταριών ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου μέσα σε 6 λεπτά

Σχετικά άρθρα

Η Echion Technologies είναι μια startup εταιρία η οποία υπόσχεται πως έχει βρει την λύση για ταχεία φόρτιση των μπαταριών ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Ιδρυτής της εταιρίας είναι ο Δρ Jean De La Verpilliere και η τεχνολογία που έχουν αναπτύξει επιτρέπει την φόρτιση μιας μπαταρίας αυτοκινήτου μέσα σε μόλις 6 λεπτά και αυτή ενός κινητού τηλεφώνου μέσα σε δευτερόλεπτα. Σύμφωνα με τον Jean De La Verpilliere, μπορούν να την περάσουν στην αγορά μέσα στο 2020, χωρίς σημαντική αύξηση στην τιμή των μπαταριών και των φορτιστών.

Η Echion Technologies δεν έδωσε στη δημοσιότητα απολύτως καμία άλλη πληροφορία για την τεχνολογία της και εάν οι ισχυρισμοί της ευσταθούν, τότε η εταιρία έχει δημιουργήσει ενδεχομένως την πολυτιμότερη τεχνολογία και το μεγαλύτερο εμπορικό μυστικό των τελευταίων ετών, αν όχι δεκαετιών.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Genesis G80 EV Magma Concept

Στο περίπτερο της Genesis στην έκθεση του Πεκίνου βρίσκεται το G80 EV Magma Concept, με το πρωτότυπο να ξεχωρίζει από το νέο bodykit κατασκευασμένο...

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...