Η Pininfarina συνεργάζεται με Bosch και Benteler για την ανάπτυξη νέας ηλεκτρικής πλατφόρμας

Σχετικά άρθρα

H Automobili Pininfarina ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Bosch Engineering και την Benteler, με σκοπό την ανάπτυξη μιας υψηλών επιδόσεων ηλεκτρικής πλατφόρμας, η οποία θα χρησιμοποιηθεί στα μελλοντικά μοντέλα της Pininfarina.

Οι τρεις εταιρείες θα αξιολογήσουν ποια είναι η καλύτερη τεχνική πλατφόρμα και θα εξετάσουν εάν η τελική λύση τους θα προσφερθεί σε άλλους κατασκευαστές, προκειμένου να επιτύχουν πρόσθετες συνέργειες, που θα επιτρέψει την ταχύτερη εισαγωγή ηλεκτρικών μοντέλων σε όλες τις κατηγορίες της αγοράς.

Όπως ξέρεις, η Pininfarina εξελίσσει το Battista, το οποίο βασίζεται στο Rimac C_Two, με τη νέα πλατφόρμα να βοηθά την ιταλική εταιρία να επεκταθεί και σε άλλες κατηγορίες πολυτελών ηλεκτρικών μοντέλων. Η εταιρεία δεν αποκάλυψε περαιτέρω τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με την νέα ηλεκτρική πλατφόρμα, αλλά έδωσε την ακόλουθη teaser φωτογραφία.

Από αυτή, βλέπουμε μια κλασσική ηλεκτρική πλατφόρμα, που διαθέτει μια μπαταρία τοποθετημένη στο δάπεδο μεταξύ των αξόνων, και την ύπαρξη δύο ηλεκτροκινητήρων, έναν στον εμπρός και έναν στον πίσω άξονα.

Διάβασε ακόμα

Η Pininfarina teasάρει το Pura Vision Concept

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτό είναι το Kia EV5 GT

Κυκλοφόρησαν οι δύο πρώτες φωτογραφίες της γρήγορης, GT έκδοσης του Kia EV5, με το αυτοκίνητο να διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, με τον μπροστά να παράγει...