Νέος κεντρικός πλευρικός αερόσακος από την Hyundai

Σχετικά άρθρα

Η Hyundai έχει αναπτύξει έναν νέο κεντρικό αερόσακο που προστατεύει τους μπροστινούς επιβάτες σε περίπτωση σύγκρουσης. Ο αερόσακος που θα τοποθετηθεί στα μελλοντικά μοντέλα των Hyundai, Kia και Genesis, αναπτύσσεται στον χώρο μεταξύ οδηγού και συνοδηγού και βρίσκεται εγκατεστημένος στο κάθισμα του οδηγού.

Σύμφωνα με την Hyundai, πρόκειται για έναν από τους ελαφρύτερους κεντρικούς πλευρικούς αερόσακους του κόσμου, αφού ζυγίζει 500 γραμμάρια λιγότερο από αντίστοιχους αερόσακους άλλων εταιριών, χάρη στον απλοποιημένο σχεδιασμό και στο μικρό βάρος των εξαρτημάτων που τον αποτελούν. Το μικρό μέγεθος του αερόσακου, επιτρέπει στους μηχανικούς της εταιρίας να έχουν μεγαλύτερη ευελιξία στον σχεδιασμό των μελλοντικών καθισμάτων που θα τον διαθέτουν.

Η κορεατική εταιρία αναφέρει πως ο συγκεκριμένος αερόσακος μειώνει κατά 80% τους τραυματισμούς στα κεφάλια των επιβατών που προκαλούνται από την μεταξύ τους σύγκρουση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα

Ανακαλούνται 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα, παραγωγής από Απρίλιο 2023 ως και Δεκέμβριο 2023 που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τον Επίσημο Εισαγωγέα, επειδή...

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...