H Tesla προσθέτει Netflix, YouTube και καραόκε στην V10 έκδοση λογισμικού

Σχετικά άρθρα

Η Tesla έκανε διαθέσιμη την τελευταία έκδοση του λογισμικού της για τα αυτοκίνητα της, το V10.0, η οποία διαθέτει πολλά νέα χαρακτηριστικά που οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων της αμερικάνικης εταιρίας θα λατρέψουν.

Ξεκινώντας, η τελευταία ενημέρωση του λογισμικού προσθέτει τη χαρακτηριστική λειτουργία “Smart Summon“, η οποία είναι διαθέσιμο στα αυτοκίνητα εξοπλισμένα με το προαιρετικό πακέτο πλήρους αυτόνομης οδήγησης. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να ελέγχουν τα οχήματά τους μέσω της εφαρμογής της Tesla για τα smartphones και αυτόματα να βγάζουν το αυτοκίνητο από ένα χώρο στάθμευσης και αυτό να έρχεται προς το μέρος τους.

Συνεχίζοντας, το V10.0 software αναβαθμίζει το Tesla Theater Mode του αυτοκινήτου, καθώς πλέον η οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας υποστηρίζει Netflix, YouTube, Hulu/Hulu+, Spotify, το παιχνίδι Cuphead, σύστημα καραόκε, βελτιωμένο σύστημα POIs και άλλα πολλά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...