Τα γυρίσματα για την νέα -25η- ταινία του διάσημου μυστικού πράκτορα της MI6 ολοκληρώθηκαν πριν τρεις ημέρες, μετά από 5 εντατικούς μήνες. Μια από τις τοποθεσίες που βρέθηκε το cast των ηθοποιών ήταν η πόλη Matera στη νότια Ιταλία, απ’όπου και τα παρακάτω video. Όπως θα δεις, ο Bond οδηγεί μια -από τις 8 που έχουν ετοιμαστεί για την ταινία- Aston Martin DB5, ενώ τον κυνηγούν δύο Jaguar XF και μια μοτοσυκλέτα.

Η νέα ταινία θα έχει όνομα “No Time To Die” και σκηνοθέτης είναι ο Αμερικανός Cary Fukunaga. Πρεμιέρα, θα κάνει αρχικά στη Βρετανία, όπως προβλέπει η παράδοση για όλα τα φιλμ της σειράς, σταις 3 Απριλίου 2020, για να ακολουθήσει η Αμερική και ο υπόλοιπος κόσμος στις 8 Απριλίου.

Αυτή θα είναι η τελευταία ταινία του Daniel Craig στο ρόλο του 007 και στο πλευρό του θα βρεθούν οι Lea Seydoux, Naomie Harris, Ben Whishaw και ο Ralph Fiennes, ενώ ο κακός θα είναι ο βραβευμένος με Όσκαρ Rami Malek.

Στη ταινία θα δούμε τον Bond να έχει φύγει από την MI6 και να απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Αυτή, όμως, θα διακοπεί όταν ο παλιός φίλος του Felix Leiter από την CIA ζητάει τη βοήθεια του. Η αποστολή του είναι η διάσωση ενός απαχθέντος επιστήμονα, η οποία αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολη από ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Bond στο μονοπάτι ενός μυστηριώδους κακοποιού οπλισμένου με επικίνδυνη νέα τεχνολογία.