Δες εντυπωσιακά πλάνα από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του James Bond

Σχετικά άρθρα

Τα γυρίσματα για την νέα -25η- ταινία του διάσημου μυστικού πράκτορα της MI6 ολοκληρώθηκαν πριν τρεις ημέρες, μετά από 5 εντατικούς μήνες. Μια από τις τοποθεσίες που βρέθηκε το cast των ηθοποιών ήταν η πόλη Matera στη νότια Ιταλία, απ’όπου και τα παρακάτω video. Όπως θα δεις, ο Bond οδηγεί μια -από τις 8 που έχουν ετοιμαστεί για την ταινία- Aston Martin DB5, ενώ τον κυνηγούν δύο Jaguar XF και μια μοτοσυκλέτα.

Η νέα ταινία θα έχει όνομα “No Time To Die” και σκηνοθέτης είναι ο Αμερικανός Cary Fukunaga. Πρεμιέρα, θα κάνει αρχικά στη Βρετανία, όπως προβλέπει η παράδοση για όλα τα φιλμ της σειράς, σταις 3 Απριλίου 2020, για να ακολουθήσει η Αμερική και ο υπόλοιπος κόσμος στις 8 Απριλίου.

Αυτή θα είναι η τελευταία ταινία του Daniel Craig στο ρόλο του 007 και στο πλευρό του θα βρεθούν οι Lea Seydoux, Naomie Harris, Ben Whishaw και ο Ralph Fiennes, ενώ ο κακός θα είναι ο βραβευμένος με Όσκαρ Rami Malek.

Στη ταινία θα δούμε τον Bond να έχει φύγει από την MI6 και να απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Αυτή, όμως, θα διακοπεί όταν ο παλιός φίλος του Felix Leiter από την CIA ζητάει τη βοήθεια του. Η αποστολή του είναι η διάσωση ενός απαχθέντος επιστήμονα, η οποία αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολη από ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Bond στο μονοπάτι ενός μυστηριώδους κακοποιού οπλισμένου με επικίνδυνη νέα τεχνολογία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...