Η αλήθεια είναι πως δεν περιμένεις μια Bugatti Chiron να καταλήξει στα χέρια της Kylie Jenner, την μικρότερη αδερφή της οικογένειας Kardashian, αλλά όταν η 22χρονη Jenner έχει γίνει η μικρότερη σε ηλικία γυναίκα που κατάφερε να έχει περιουσία μεγαλύτερη του 1 δισ. δολάρια, τότε καταλαβαίνεις πως μπορεί να αγοράσει ότι θέλει.

Η Chiron της Jenner είναι βαμμένη σε λευκό και μαύρο carbon χρώμα, έχοντας πορτοκαλί δερμάτινες επενδύσεις και πλέον θα βρίσκεται στο γκαράζ της, μαζί με την Ferrari 458 Spider που πήρε ως δώρο γενεθλίων, την Rolls-Royce Ghost, την πορτοκαλί Lamborghini Aventador SV Roadster, την μαύρη LaFerrari, και το βελτιωμένο G550 4×4.

Η Jenner ανέβασε το παραπάνω video στο προφίλ της στο Instagram, αλλά μερικές ώρες αργότερα το διέγραψε, επειδή δέχτηκε χιλιάδες μηνύματα που έγραφαν πως δεν πρέπει να επιδεικνύει τον πλούτο της με τέτοιο τρόπο και πως θα ήταν προτιμότερο τα 3 εκατ. δολάρια που έδωσε για την αγορά της Chiron, να τα έδινε σε φτωχούς ανθρώπους και σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.