Μια λάθος αλλαγή, και σπας το χειροκίνητο κιβώτιο στη BMW M2 Competition [Άουτς!]

Σχετικά άρθρα

H BMW M2 Competition είναι από τα ελάχιστα αγνά sport αυτοκίνητα που μπορείς να αγοράσεις εν έτει 2019 με χειροκίνητο κιβώτιο. Εκτός του αποτελεί αδιαμφισβήτητο future classic, η οδήγηση του καλύτερου Μ μοντέλου της γερμανικής εταιρίας είναι πραγματικά μια αξέχαστη εμπειρία. Χρειάζεται, όμως, σωστό χειρισμό και κατάλληλες κινήσεις για να απολαύσεις την σύνδεση με την μηχανική “καρδιά” της M2.

Ένα στιγμιαίο λάθος, όμως, όπως αυτό που θα δεις στο παραπάνω video του οδηγού από τη Γερμανία, είναι ικανό να σε κάνει να “πονέσεις”, τόσο με τον ήχο, όσο και με τον λογαριασμό. Κατά την διάρκεια της επιτάχυνσης στην Autobahn, η αλλαγή σχέσης από 2α σε 3η δεν έγινε σωστά, με αποτέλεσμα να ακούσεις έναν ήχο που δεν θες ποτέ να συμβεί στο δικό σου αυτοκίνητο.

Παρόλα αυτά, ο ιδιοκτήτης δεν είχε πρόβλημα να ανεβάσει το video στο YouTube και να αναφέρει το κόστος της επισκευής. Εκτός του κιβωτίου, καταστράφηκε και ο στρόφαλος του κινητήρα, με το συνολικό ποσό επισκευής να αγγίζει τα 10.275,21 ευρώ και παρότι το αυτοκίνητο είχε μόλις 16.000 χλμ., η εργοστασιακή εγγύηση δεν κάλυψε την ζημιά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Peugeot 208 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Peugeot 208 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73 χλμ/ώρα. Το...