Η Nissan παρουσιάζει ένα Leaf με 309 άλογα και τετρακίνηση

Σχετικά άρθρα

Η Nissan δημιούργησε ένα πρωτότυπο Leaf. Βασίζεται στο Leaf e+ και έχει παρόμοια φιλοσοφία με το Renault Zoe E-Sport. Το πρωτότυπο Leaf αποδίδει 309 άλογα (227 kW) με 680 Nm ροπής, διαθέτοντας δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν ανά άξονα, κάνοντας έτσι το μοντέλο τετρακίνητο.

Η εταιρία δεν ανακοινώνει τον χρόνο που το ιδιαίτερο αυτό Leaf κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα, το οποίο φορά σφυρήλατες ζάντες της Volk Racing διαστάσεων 17″ με ελαστικά 215/55 μπροστά και 235/50 πίσω. Στο εσωτερικό συναντάμε μια οθόνη 12,3″ που παρέχει σε πραγματικό χρόνο διάφορες πληροφορίες του αυτοκινήτου.

Το μήκος του φτάνει τα 4,48 μέτρα, το πλάτος του τα 1,83 μέτρα, το ύψος τα 1,54 μέτρα, έχοντας έτσι 1 εκατοστό μικρότερο μήκος, 4,2 εκατοστά μεγαλύτερο πλάτος και 1 εκατοστό μεγαλύτερο ύψος από το Leaf παραγωγής. Το μεταξόνιο παραμένει στα 2,7 μέτρα. Η Nissan ξεκαθαρίζει πως το συγκεκριμένο Leaf δεν θα περάσει στη παραγωγή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...

Επίσημο: Nissan Qashqai facelift

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό λανσάρισμα της τρίτης γενιάς του Qashqai και σήμερα η Nissan αποκάλυψε το facellit του δημοφιλέστατου ιαπωνικού μοντέλου,...