Αυτή είναι η BMW M2 CS με 450 άλογα

Σχετικά άρθρα

Επίσημο πλέον

Επίσημο: BMW M2 CS με 450 άλογα

Διέρρευσαν επίσημες φωτογραφίες και χαρακτηριστικά της M2 CS, λίγες ημέρες προτού η BMW την παρουσιάσει επίσημα στην έκθεση του Los Angeles, αργότερα μέσα στον μήνα.

Η M2 CS φορά τον S55 3,0-λιτρο turbo κινητήρα απόδοσης 450 ίππων με 550 Nm ροπής που συνδυάζεται είτε με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, είτε με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Ακόμα διαθέτει ενεργή Adaptive M ανάρτηση και M perfomance εξάτμιση, με τα carbon-κεραμικά φρένα να είναι διαθέσιμα στον εξτρά εξοπλισμό. Τα 0-96 χλμ/ώρα (0-60 μίλια/ώρα) με το χειροκίνητο κιβώτιο τα κάνει σε 4 δευτερόλεπτα, ενώ με το αυτόματο σε 3,8 δευτερόλεπτα.

Φέρει αρκετά carbon μέρη, όπως καπό, οροφή, πίσω αεροτομή, καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών, διαχύτη και εμπρός spoiler. Στο εσωτερικό συναντάμε bucket καθίσματα, Alcantara επενδύσεις, carbon διακοσμητικά και CS λογότυπο στο ταμπλό.

Το βάρος της BMW M2 CS αγγίζει τα 1.575 κιλά και προσφέρεται σε μόλις τέσσερα χρώματα, το άσπρο (Alpine White), το ασημί (Hockenheim Silver), το μαύρο (Sapphire Black), και το μπλε (Misano Blue).

Η παραγωγή της θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2020, και θα διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβριο του ίδιο χρόνου. Συνολικά θα παραχθούν 2.200 M2 CS, με την βασική τιμή της να αγγίζει τα €95.000 στη Γερμανία.

Μέσα στην εβδομάδα η BMW θα παρουσιάσει και την αγωνιστική της έκδοση, την M2 CS Racing, η οποία θα αντικαταστήσει την M240i Racing. Το αγωνιστικό μεταξύ άλλων διαθέτει επιθετικό bodykit με μεγάλη πίσω αεροτομή και νέους προφυλακτήρες

ΠηγήJalopnik.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...