Volkswagen ID Space Vizzion concept στο Los Angeles

Σχετικά άρθρα

Στις 19 του μηνός η Volkswagen θα παρουσιάσει το ID Space Vizzion concept στο περιθώριο της έκθεσης του Los Angeles. Πρόκειται για το 7ο ID αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο της γερμανικής εταιρίας, με το συγκεκριμένο να είναι το πρώτο που έχει wagon σχεδίαση.

Βασίζεται στην MEB πλατφόρμα, έχει αεροδυναμική σχεδίαση, με τις μπαταρίες του να προσφέρουν αυτονομία 590 χιλιομέτρων ανά φόρτιση. Στο εσωτερικό του διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό, ψηφιακό πίνακα οργάνων, κρυφό φωτισμό και μπορεί να μεταφέρει έως 6 ενήλικες, με τα 6 καθίσματα να είναι επενδυμένα με ένα υλικό που η VW το ονομάζει AppleSkin, ένα τεχνητό δέρμα που διαθέτει και υπολείμματα που δημιουργούνται κατά την παραγωγή χυμού μήλου.

Η Volkswagen αναφέρει πως το ID Space Vizzion concept θα περάσει στη παραγωγή, στα τέλη του 2021, και θα πωλείται σε διαφορετικές εκδόσεις στις αγορές της Ευρώπης, της Κίνας και της Βορείου Αμερικής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...