Richard Mille ρολόι αξίας 891.000 ευρώ με την υπογραφή του Sylvester Stallone

Σχετικά άρθρα

Ένα ιδιαίτερο ρολόι προσφέρει στην αγορά ο Richard Mille. Σε συνεργασία με τον Sylvester Stallone που έπαιξε τον ρόλο του John Rambo, κατασκεύασε τον χρονογράφο RM 25-01 Tourbillon Adventure που έχει κάσα διαμέτρου 50,85 mm, κατασκευασμένη από τιτάνιο και Carbon TPT. Επάνω στην κάσα προσαρμόζεται μία ξεχωριστή, αποσπώμενη στεφάνη, η οποία προσαρτά την πυξίδα πάνω στο ρολόι με ένα σύστημα bayonet.

Η πυξίδα είναι και αυτή από τιτάνιο με κάλυμμα από Carbon TPT και διαθέτει καθρέφτη για καλύτερη ανάγνωση των ενδείξεων. Στη δεξιά πλευρά της κάσας, στη θέση ώρας 4, υπάρχει ένας μοχλός που εξασφαλίζει την ακριβή τοποθέτηση της πυξίδας. Όταν δεν βρίσκεται πάνω στο ρολόι, η πυξίδα εφαρμόζει πάνω σε μία πλάκα από Carbon TPT, η οποία συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία του ρολογιού και φέρει γραμμές ώστε να μπορεί ο χρήστης να βρίσκει την κατεύθυνση όταν ακολουθεί μία διαδρομή με χάρτη. Μάλιστα η πυξίδα φέρει ειδική επικάλυψη ώστε ο μαγνητισμός της να μην επηρεάζει τον μηχανισμό του ρολογιού.

Όταν δεν χρησιμοποιεί την πυξίδα, ο ιδιοκτήτης του ρολογιού μπορεί να έχει ένα πιο παραδοσιακό ρολόι, προσαρμόζοντας μία ξεχωριστή, διπλής κατεύθυνσης περιστρεφόμενης στεφάνη από τιτάνιο και Carbon TPT, η οποία φέρει 24ωρη κλίμακα, διαβαθμισμένο δακτύλιο 360 μοιρών και δείκτες κατεύθυνσης.

Στο εσωτερικό, ο μηχανισμός χρονογράφου και tourbillon υποστηρίζεται από μία βασική πλάκα και γέφυρες από τιτάνιο βαθμού 5. Στη θέση ώρας 2 υπάρχει ένας κρυφός θάλαμος με πέντε ταμπλέτες καθαρισμού του νερού! Καθεμία από αυτές μπορεί να καταστήσει πόσιμο περίπου ένα λίτρο νερού μέσα σε 30 έως 120 λεπτά.

Το RM 25-01 Tourbillon Adventure Sylvester Stallone χρειάστηκε 4 χρόνια για να τελειοποιηθεί, είναι στεγανό μέχρι 100 μ. βάθος, τυλίγεται γύρω τον καρπό με ένα λουράκι από καουτσούκ σε σχέδιο καμουφλάζ. Όσο για την τιμή του; Αυτή ανέρχεται στα 891.000 ευρώ (983.000 δολάρια) και μόλις 20 τέτοια ρολόγια θα κατασκευαστούν.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Ε.Ε. θα πρέπει να επιβάλει δασμούς 50% στα κινέζικα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Η υπόθεση της επιβολής δασμών ως τροχοπέδη στις εισαγωγές κινεζικών ηλεκτρικών αυτοκινήτων δεν είναι απλή για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Σύμφωνα με τα πορίσματα μελέτης,...

Οι Κινέζικες αυτοκινητοβιομηχανίες πωλούν τα ηλεκτρικά τους μοντέλα έως και 3 φορές πιο ακριβά στο εξωτερικό

Ευρωπαίοι και Αμερικανοί πολιτικοί έχουν σημάνει συναγερμό ότι οι εγχώριες αυτοκινητοβιομηχανίες τους θα μπορούσαν να καταστραφούν από ένα κύμα φθηνών κινεζικών ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Ωστόσο,...

Θέση στάθμευσης στο Άμστερνταμ πωλείται για 495.000 ευρώ

Θέση στάθμευσης κοντά στο περίφημο Φόντελπαρκ, τον μεγαλύτερο πνεύμονα πρασίνου στο Άμστερνταμ, πωλείται σε τιμή που έχει προκαλέσει αίσθηση στην Ολλανδία, όπου οι τιμές...