Έκλεψαν το ρολόι του Carlos Sainz αξίας 585.000 ευρώ αλλά κυνήγησε τους ληστές και το πήρε πίσω

Σχετικά άρθρα

Λίγες ώρες μετά την τρίτη θέση στο Ιταλικό Grand Prix, ο Carlos Sainz έπεσε θύμα ληστών, αλλά ο Ισπανός κυνήγησε τους κλέφτες και πήρε πίσω το ρολόι Richard Mille που του αφαίρεσαν από το χέρι, αξίας άνω των 585.000 ευρώ.

Το περιστατικό συνέβη στο κέντρο του Μιλάνο, γύρω στις 20:30 κοντά στο ξενοδοχείο Armani, με τον Sainz να κυνηγά τους ληστές μαζί με περαστικούς, με την αστυνομία να προχωρά στη σύλληψη δύο ατόμων.

O Carlos Sainz δεν είναι ο πρώτος οδηγός της Formula 1 που πέφτει θύμα ληστών για το ρολόι του. Πέρυσι, στο παραθαλάσσιο θέρετρο Viareggio, ληστές είχαν κλέψει από τον τον καρπό του Charles Leclerc ένα ρολόι Richard Mille αξίας 300.000 ευρώ, με την αστυνομία μήνες μετά να συλλαμβάνει 4 άτομα.

Και ο Lando Norris έχει επίσης πέσει θύμα ληστών, μάλιστα δύο φορές, μια στο πάρκινγκ VIP του σταδίου Wembley μετά τον τελικό του Euro 2020 και μια νωρίτερα φέτος ενώ έκανε διακοπές στη Marbella.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...