Αυτό είναι το ακριβότερο UV του κόσμου, το Karlmann King

Σχετικά άρθρα

Η IAT είναι μια κινέζικη εταιρία που δεν είναι γνωστή στο ευρύ κοινό, αλλά φιλοδοξεί να γίνει με το Karlmann King. Τι είναι αυτό; Σίγουρα όχι το ομορφότερο, αλλά χωρίς καμία αμφιβολία, το ακριβότερο SUV του κόσμου μιας και έχει αρχική τιμή 1 εκατ. δολαρίων και μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 3 εκατ. δολάρια, αν κάποιος επιλέξει ολόκληρη την λίστα με τον πρόσθετο εξοπλισμό και το θωρακισμένο αλεξίσφαιρο σώμα.

Το όχημα βασίζεται πάνω σε ένα Ford F-550 και κίνηση παίρνει από τον V10 6,8-λίτρων κινητήρα απόδοσης 400 ίππων με 620 Nm ροπής που συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Έχει μήκος 6 μέτρα, πλάτος 2,5 μέτρα, ζυγίζει 6 τόνους, φορά ζάντες 20″, με την τελική του ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 140 χλμ/ώρα.

Στο εσωτερικό συναντάμε κρυφό φωτισμό, τηλεόραση, ψυγείο, μηχανή καφέ, ηλεκτρικά ανοιγόμενα τραπεζάκια, χρηματοκιβώτια και ότι άλλες ανέσεις μπορείς να φανταστείς μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Μόλις 9 Karlmann King θα κατασκευάσει η IAT, η οποία προσφέρει το μοντέλο και σε εξάπορτη, εξαθέσια έκδοση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...