GM: Σύντομα θα δείτε τροχούς 26 ιντσών

Σχετικά άρθρα

Καλεσμένος στο τελευταίο podcast της Brembo ήταν ο επικεφαλής σχεδιασμού της GM, Michael Simcoe, μαζί με τον Dan Sandberg, πρόεδρο και CEO της Brembo Βορείου Αμερικής. Οι δύο τους συζήτησαν για το μέλλον του σχεδιασμού των αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων των τροχών και των φρένων.

Ο Simcoe είπε ότι οι μεγαλύτεροι τροχοί θα μπορούσαν να κάνουν ένα αυτοκίνητο να φαίνεται μακρύτερο, χαμηλότερο και φαρδύτερο, δίνοντάς του μια εντυπωσιακή εμφάνιση, με το στέλεχος της GM να αναφέρει ότι οι τροχοί 24 και 26 ιντσών θα κάνουν σύντομα την εμφάνιση τους στα μοντέλα του αμερικάνικου ομίλου.

Αλλά εκτός από το μέγεθός τους, τα σχέδια των τροχών θα ποικίλλουν ανάλογα με τη μάρκα και το μοντέλο, με τους σχεδιαστές να χρησιμοποιούν αυτή την ευκαιρία για να διαφοροποιήσουν περαιτέρω τα προϊόντα τους από τους ανταγωνιστές τους, ενώ ανάλογα το μοντέλο θα γίνεται και η αντίστοιχη χρήση υλικών, όπως carbon.

ΠηγήBrembo

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η GM φεύγει από τα εμβληματικά της κεντρικά γραφεία

Από το 1996 η GM έχει τα κεντρικά της γραφεία στο Renaissance Centre, στο ψηλότερο κτίριο του Ντιτρόιτ, αλλά η εταιρία εγκαταλείπει τον εμβληματικό...

Ford και GM εξετάζουν συνεργασίες για να ανταγωνιστούν τους Κινέζους

Τόσο η Ford όσο και η GM δήλωσαν πως εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασιών για τη μείωση του κόστους των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, προκειμένου να ανταγωνιστούν...