Mercedes-Maybach GLS 600

Σχετικά άρθρα

Η Mercedes παρουσιάζει την Maybach GLS 600 4MATIC, η πιο πολυτελής έκδοση της GLS που φορά τον 4,0-λίτρων biturbo V8 κινητήρα απόδοσης 558 ίππων με 730 Nm ροπής. Ο κινητήρας συνδυάζεται με 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, που επιτρέπει στο αυτοκίνητο να κάνει στα 0-100 χλμ/ώρα σε 4,9 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα (ηλεκτρονικά περιορισμένη).

Το αυτοκίνητο έχει σχεδιαστεί προκειμένου να προσφέρει άνεση και έτσι η Mercedes έχει τοποθετήσει περισσότερο ηχομόνωση, μεγαλύτερα καθίσματα, και αερανάρτηση. Υπάρχουν ζάντες 22″ και 23″, με τα ηλεκτρικά σκαλοπάτια να αναπτύσσονται μόνο όταν ανοίγουν οι πόρτες, έτσι ώστε να διευκολύνονται οι επιβάτες να μπουν και να βγουν μέσα από το όχημα.

Στον πρόσθετο εξοπλισμό συναντάμε πτυσσόμενα πίσω τραπέζια, ψυγείο για μπουκάλια σαμπάνιας, ειδικό σύστημα ψεκασμού αρωμάτων και πολλά άλλα. Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν στην Ευρώπη από το δεύτερο εξάμηνο του 2020. 

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...