Το Tesla Cybertruck ξεπέρασε τις 250.000 παραγγελίες

Σχετικά άρθρα

Έχουν περάσει μόλις πέντε ημέρες από τότε που η Tesla παρουσίασε το Cybertruck και ο Elon Musk έκανε γνωστό πως η Tesla έχει λάβει περισσότερες από 250.000 παραγγελίες γι’αυτό, με τον κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να παραγγείλει ένα Cybertruck, να δίνει στην Tesla το ποσό των 100 δολαρίων, τα οποία θα επιστραφούν κατά την παράδοση του αυτοκινήτου.

Η παραγωγή του Cybertruck, που είναι κατασκευασμένο από τον ίδιο τύπο (301) ανοξείδωτου χάλυβα που είναι κατασκευασμένο και το διαστημόπλοιο Starship της SpaceX, θα ξεκινήσει το 2021, με την δυνατή έκδοση με τους τρεις ηλεκτροκινητήρες να μπαίνει στη παραγωγή από το 2022.

Η βασική έκδοση με τον ένα ηλεκτροκινητήρα έχει αυτονομία 400+ χλμ, κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα σε 6,5 δευτερόλεπτα και έχει αρχική τιμή 39.900 δολάρια. Η έκδοση με δύο ηλεκτροκινητήρες θα προσφέρει αυτονομία 480+ χλμ ανά φόρτιση, θα κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα και κοστίζει 49.900 δολάρια.

H έκδοση με τους τρεις ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες επιταχύνουν το pickup από στάση στα 96 χλμ/ώρα σε 2,9 δευτερόλεπτα, ολοκληρώνοντας το 400άρι σε 10,8 δευτερόλεπτα., η τελική ταχύτητα θα αγγίζει τα 210 χλμ/ώρα, με τη μπαταρία να προσφέρει αυτονομία 800+ χλμ ανά φόρτιση, και όλα αυτά σε τιμή που ξεκινά από τα 69.900 δολάρια.

Στις σχετικές ειδήσεις ο Elon Musk είπε πως στόχος της Tesla είναι να προσφέρει ένα σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που θα παρέχει “το μέγιστο ποσό διασκέδασης που μπορεί κάποιος να βρει μέσα σε ένα αυτοκίνητο”. Γι’αυτό ετοιμάζει αναβαθμίσεις που θα κάνουν το σύστημά της ακόμη περισσότερο διασκεδαστικό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla έχασε τη δικαστική διαμάχη με το Σουηδικό κράτος. Επεκτείνεται η απεργία σε όλη τη Σκανδιναβία

Τα προβλήματα της Tesla με τα εργατικά συνδικάτα στη Σκανδιναβία αυξήθηκαν καθώς η εταιρία έχασε την αγωγή κατά της ταχυδρομικής υπηρεσίας της Σουηδίας, λόγω...

Tesla Cybertruck Vs Ford F-150 Raptor R σε κόντρα στην ευθεία

Το Tesla Cybertruck ή το Ford F-150 Raptor R είναι γρηγορότερο στην επιτάχυνση στην ευθεία; Το Cybertruck είναι στη κορυφαία έκδοση του, με τους...

Η Tesla παρέδωσε ένα Model Y με άβαφο το εσωτερικό από τις πόρτες

Ακόμη ένα παράδειγμα που αποδεικνύει πως ο ποιοτικός έλεγχος στα εργοστάσια της Tesla δεν είναι και ο καλύτερος της βιομηχανίας. Πρόκειται για ένα Model Y...