Όταν ολοκληρώθηκε το 14ο επεισόδιο της τρίτης σεζόν του Grand Tour, όλοι ξέραμε ότι αυτό θα ήταν το τελευταίο με την συγκεκριμένη μορφή, καθώς στην τέταρτη σεζόν θα δούμε τους Jeremy Clarkson, James May και Richard Hammond να αφήνουν την τέντα, και να κάνουν μεγάλα περιπετειώδη road trips, όπως ήταν τα special επεισόδια τους.

1

Τις προηγούμενες ημέρες, η Amazon έδωσε στη δημοσιότητα το trailer του νέου special επεισοδίου, το οποίο ανακοινώθηκε ότι θα προβληθεί στις 13 Δεκεμβρίου του 2019. Από το παραπάνω video βλέπουμε τους τρεις παρουσιαστές να βρίσκονται στο Δέλτα του Μεκόνγκ, ένα τεράστιο τμήμα, με έκταση πάνω από 40.500 τετραγωνικά χιλιόμετρα, που καλύπτει ένα μεγάλο μέρος του νοτιοδυτικού Βιετνάμ.

Πιο συγκεκριμένα, εκεί βρίσκονται οι εκβολές του ποταμού Μεκόνγκ προς τη θάλασσα της Νότιας Κίνας, αφού διέρχεται από την Κίνα, τη Μιανμάρ, το Λάος, την Ταϊλάνδη και την Καμπότζη, και όπου το Grand Tour κινηματογραφούσε το άνοιγμα της τέταρτης σεζόν.

Οι Clarkson, May και Hammond βρίσκονται μέσα σε βάρκες, και η δοκιμασία είναι να διασχίσουν το Δέλτα χωρίς προβλήματα. Και όπως ξέρεις, και οι τρεις είναι επιρρεπείς σε αυτά.