Το νέο επεισόδιο του Grand Tour φαίνεται να είναι εντυπωσιακό

Σχετικά άρθρα

Όταν ολοκληρώθηκε το 14ο επεισόδιο της τρίτης σεζόν του Grand Tour, όλοι ξέραμε ότι αυτό θα ήταν το τελευταίο με την συγκεκριμένη μορφή, καθώς στην τέταρτη σεζόν θα δούμε τους Jeremy Clarkson, James May και Richard Hammond να αφήνουν την τέντα, και να κάνουν μεγάλα περιπετειώδη road trips, όπως ήταν τα special επεισόδια τους.

Τις προηγούμενες ημέρες, η Amazon έδωσε στη δημοσιότητα το trailer του νέου special επεισοδίου, το οποίο ανακοινώθηκε ότι θα προβληθεί στις 13 Δεκεμβρίου του 2019. Από το παραπάνω video βλέπουμε τους τρεις παρουσιαστές να βρίσκονται στο Δέλτα του Μεκόνγκ, ένα τεράστιο τμήμα, με έκταση πάνω από 40.500 τετραγωνικά χιλιόμετρα, που καλύπτει ένα μεγάλο μέρος του νοτιοδυτικού Βιετνάμ.

Πιο συγκεκριμένα, εκεί βρίσκονται οι εκβολές του ποταμού Μεκόνγκ προς τη θάλασσα της Νότιας Κίνας, αφού διέρχεται από την Κίνα, τη Μιανμάρ, το Λάος, την Ταϊλάνδη και την Καμπότζη, και όπου το Grand Tour κινηματογραφούσε το άνοιγμα της τέταρτης σεζόν.

Οι Clarkson, May και Hammond βρίσκονται μέσα σε βάρκες, και η δοκιμασία είναι να διασχίσουν το Δέλτα χωρίς προβλήματα. Και όπως ξέρεις, και οι τρεις είναι επιρρεπείς σε αυτά.

Διάβασε ακόμα

Η Amazon ανανέωσε για νέες σεζόν το Grand Tour, αλλά θα είναι εντελώς διαφορετικό

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...