Η μοναδική Pagani Zonda Aether πουλήθηκε για 6,05 εκατ. δολάρια

Σχετικά άρθρα

Πέρυσι η Pagani δημιούργησε μια ακόμα one-off Zonda, την Aether και άνηκε στον ίδιο άνθρωπο που έχει στη στην κατοχή του one-off Ferrari SP38.

Για τους λόγους που μόνο αυτός γνωρίζει, αποφάσισε να πουλήσει το αυτοκίνητο, με τον οίκο δημοπρασιών RM Sotheby’s να αναλαμβάνει την πώληση του. Αυτή έληξε πριν λίγα λεπτά στο Άμπου Ντάμπι, με το αυτοκίνητο να πιάνει 6.050.000 δολάρια, ήτοι €5.535.750, όταν η εκτιμώμενη τιμή της κυμαινόταν μεταξύ 4,5 και 5,5 εκατ. δολαρίων.

Το μοντέλο ξεχωρίζει λόγω του συνδυασμού ματ και γυαλιστερών carbon επιφανειών με κόκκινες λεπτομέρειες. Εφοδιάζεται με αρκετά στοιχεία από την Zonda Cinque, όπως η κεντρική εισαγωγή αέρα αλλά και οι πλαϊνές εισαγωγές.

Μηχανικά φορά τον V12 7,3-λίτρων κινητήρα απόδοσης 760 ίππων που συνδυάζεται με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επικός gaming προσομοιωτής από την Pagani

Η Pagani συνεργάστηκε με την Racing Unleashed, με τους ανθρώπους που κατασκευάζουν προσομοιωτές για τις ομάδες της F1, και δημιούργησαν έναν επικό gaming προσομοιωτή,...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr