Επίσημο: Ferrari SP38. Μια ακόμη one-off δημιουργία

Σχετικά άρθρα

Η Ferrari παρουσιάζει την SP38, την τελευταία δημιουργία του one-off προγράμματος της ιταλικής εταιρίας. Η παρουσίαση του μοντέλου έγινε σήμερα στο Φιοράνο, εκεί όπου βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης του και το παρέλαβε.

Σχεδιασμένο από το Ferrari Design Centre, η SP38 βασίζεται στην 488 GTB και ο σχεδιασμός της “αντανακλά το όραμα του πελάτη/ιδιοκτήτη που έχει βαθύ πάθος στους αγώνες ταχύτητας”. Όπως αναφέρει η Ferrari, το αποτέλεσμα είναι ένα μοντέλο που μπορεί να οδηγήσει τόσο στο δρόμο όσο και στη πίστα, ενώ παράλληλα εκφράζει όλη την ομορφιά και την καινοτομία που είναι εγγενή στα αυτοκίνητα της Ferrari.

Βαμμένο σε ένα νέο μεταλλικό κόκκινο χρώμα, το SP38 έχει νέα φωτιστικά σώματα, πιο έντονο σχεδιασμό, με το μπροστά spoiler του προφυλακτήρα να θυμίζει κάτι από την 308 GTB, ενώ στο πίσω μέρος ο σχεδιασμός αντλεί έμπνευση από την F40, μιας και δεν υπάρχει πίσω παράθυρο. Οι απολήξεις των εξατμίσεων και οι ζάντες είναι νέες, με τα πλευρικά παράθυρα να είναι μικρότερα από αυτά της 488 GTB.

Η Ferrari SP38, που για την ώρα δεν γνωρίζουμε τι κινητήρα φορά, μιας και η Ferrari δεν το ανακοίνωσε, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό στο περιθώριο του φετινού Concorso d’Eleganza Villa d’Este το Σάββατο 26 Μαΐου 2018.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr