GM και Isuzu ανοίγουν νέο εργοστάσιο diesel κινητήρων στην Αμερική

Σχετικά άρθρα

Η General Motors και η Isuzu ανακοίνωσαν ότι θα κατασκευάσουν ένα ολοκαίνουργιο εργοστάσιο diesel κινητήρων στο Brookville του Οχάιο, με τις δύο αυτοκινητοβιομηχανίες να επενδύσουν 175 εκατομμύρια δολάρια σε αυτό, μέσω της κοινοπραξίας DMAX. Το 60% του μετοχικού κεφαλαίου αυτής ανήκε στη GM και το 40% στην Isuzu Diesel Services Αμερικής.

Το νέο εργοστάσιο θα έχει εμβαδόν 23.319 τ.μ., και θα δημιουργήσει περισσότερες από 100 θέσεις εργασίας, ενώ θα παράγει και μπλοκ κινητήρα και κυλινδροκεφαλές. Η παραγωγή των εξαρτημάτων θα ξεκινήσει στα τέλη του 2020, με το εργοστάσιο να προμηθεύει με πετρελαιοκινητήρες και εξαρτήματα τη γραμμή συναρμολόγησης του κύριου εργοστασίου της DMAX στο Moraine του Ohio.

Η απόφαση για επένδυση σε μια νέα μονάδα παραγωγής έγινε λόγω της έντονης ζήτησης για τα καινούρια Chevrolet Silverado και GMC Sierra 2020, με την αγορά των βαρέων pickup να καταλαμβάνει περίπου το 25% της “πίτας” των συνολικών πωλήσεων των pickup στις Η.Π.Α..

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η GM φεύγει από τα εμβληματικά της κεντρικά γραφεία

Από το 1996 η GM έχει τα κεντρικά της γραφεία στο Renaissance Centre, στο ψηλότερο κτίριο του Ντιτρόιτ, αλλά η εταιρία εγκαταλείπει τον εμβληματικό...

Επίσημο: Η Isuzu αποκαλύπτει το ηλεκτρικό D-Max

Η Isuzu παρουσίασε σήμερα την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του D-Max, λίγο πριν το επίσημο ντεμπούτο της στην έκθεση αυτοκινήτου της Μπανγκόκ, που θα διεξαχθεί...