O Valentino Rossi ανυπομονεί να οδηγήσει το μονοθέσιο του Lewis Hamilton

Σχετικά άρθρα

Το είχαν ανακοινώσει τον περασμένο Μάρτιο, και τώρα είναι πλέον επίσημο, με το θρύλο του MotoGP να δίνει και μερικές πληροφορίες. Ο Valentino Rossi βρέθηκε τις περασμένες ημέρες στις εγκαταστάσεις της Mercedes AMG F1, στο Brackley της Αγγλίας, ώστε οι μηχανικοί της πρωταθλήτριας να πάρουν τα μέτρα του Ιταλού για το κάθισμα (seat fitting) και το τιμόνι.

Στις 9 Δεκεμβρίου, ο Rossi και ο Hamilton θα βρεθούν στην πίστα Ricardo Tormo της Βαλένθια, με τον “Γιατρό” να οδηγεί την W10 του, ενώ ο Βρετανός θα πάρει τη θέση του στη Yamaha του Rossi, για να περάσουν καλά για μια ημέρα.

Ο Lewis Hamilton τρέφει μεγάλη αγάπη για τους δύο τροχούς και τις αγωνιστικές μηχανές, και τον περασμένο Δεκέμβριο βρέθηκε στην πίστα της Jerez για να οδηγήσει την Yamaha YZF-R1, την μοτοσικλέτα με την οποία η ιαπωνική εταιρία έτρεξε στο περσινό πρωτάθλημα WSBK με την ομάδα της Crescent.

Οι δύο πολυπρωταθλητές θα ανταλλάξουν τα αγωνιστικά τους “όπλα”, καθώς Mercedes και Yamaha έχουν δώσει την συγκατάθεση τους, έτσι ώστε ο Rossi να οδηγήσει την W10 και ο Hamilton την φετινή M1 του Ιταλού.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ανήκει στην Monster Energy, αλλά αυτή βρήκε υποστήριξη και από την Petronas.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...