Ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Κροατία μπλοκάρουν πρατήριο υγρών καυσίμων

Σχετικά άρθρα

Αρκετοί ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Κροατία θέλησαν να διαμαρτυρηθούν προς τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων με κινητήρες εσωτερικής καύσης, υποστηρίζοντας ότι οι δεύτεροι καταλαμβάνουν τους χώρους στάθμευσης, όπου βρίσκονται σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Έτσι, οι πρώτοι πάρκαραν και μπλόκαραν την είσοδο ενός πρατηρίου καυσίμων στα προάστια του Ζάγκρεπ, με την συγκεκριμένη κίνηση διαμαρτυρίας να είναι γνωστή και ως Icing ή ICEing.

Από το παραπάνω video μπορείς να δεις ότι στο πρατήριο βρέθηκαν περίπου 15 ηλεκτρικά αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένων μερικών Tesla Model S, δύο BMW i3, ενός Hyundai Kona Electric, ενός Nissan Leaf, ενός VW e-Up και ενός VW e-Golf.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαμαρτυρία διήρκεσε μόλις 6 λεπτά, καθώς οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων δεν είχαν πρόθεσή να παρενοχλήσουν κανέναν, αλλά να επισημάνουν το γεγονός ότι τα ηλεκτρικά οχήματα είναι εδώ και έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Genesis G80 EV Magma Concept

Στο περίπτερο της Genesis στην έκθεση του Πεκίνου βρίσκεται το G80 EV Magma Concept, με το πρωτότυπο να ξεχωρίζει από το νέο bodykit κατασκευασμένο...

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...