Δεν είναι στα πλάνα της Ferrari για το 2021 ο Mick Schumacher

Σχετικά άρθρα

O Mick Schumacher, ο γιος του Michael Schumacher δεν βρίσκεται στα πλάνα της Ferrari για το 2021, όπως δήλωσε ο Mattia Binotto. Όπως είπε ο επικεφαλής της Scuderia:

Θα είναι ο Mick Schumacher κατάλληλος υποψήφιος για τη Ferrari; Η αλήθεια είναι πως είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πούμε κάτι τέτοιο. Το 2021 θα είναι πολύ σημαντικό να έχουμε οδηγούς με εμπειρία, επειδή τα μονοθέσια θα είναι εντελώς νέα. Είμαι σίγουρος όμως πως θα είναι κατάλληλος υποψήφιος για μία θέση στη Formula 1. Περιμένουμε πολλά από τον Mick την ερχόμενη χρονιά.

Από τα παραπάνω είναι ξεκάθαρο πως η Ferrari δεν θα βάλει τον Mick Schumacher σε ένα από τα μονοθέσιά της, κατά την πρώτη του χρονιά στην F1. Αντ’αυτού, αν κρίνει πως είναι κατάλληλος για την Formula 1, θα του δώσει την ευκαιρία να οδηγήσει για λογαριασμό της Alfa Romeo.

Πριν 10 ημέρες ο Mick Schumacher δήλωσε πως να συνεχίσει την καριέρα του και το 2020 στην Formula 2 μόνο θετικά θα λειτουργήσει: Όπως είχε πει:

Η πιο λογική επιλογή ήταν να μείνω στη Formula 2. Το πιο λογικό και αξιόπιστο. Η κατηγορία θα είναι διαφορετική το επόμενο έτος, όλοι θα πρέπει να μάθουν τη συμπεριφορά των αυτοκινήτων με ελαστικά 18 ιντσών, τα οποία θα φτάσουν στη F1 το 2021.

Και αυτό είναι καλό για μένα. Εάν μπορώ να κάνω το μεγάλο άλμα προς την F1, τότε θα έχω ένα μικρό πλεονέκτημα. Ο στόχος μου είναι η F1 και γι ‘αυτό πρέπει να στοχεύσω τον τίτλο στη F2 το 2020. Νομίζω ότι θα είναι ευκολότερο γιατί θα ξέρω το αυτοκίνητο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...