Τα νέα GMC Yukon και Yukon XL θα παρουσιαστούν στις 14 Ιανουαρίου

Σχετικά άρθρα

Η Chevrolet παρουσίασε πριν μερικές ημέρες τα νέα Tahoe και Suburban, με την GMC να παρουσιάζει τα νέα Yukon και Yukon XL στις 14 Ιανουαρίου του 2020, σε μια ειδική εκδήλωση που θα διοργανώσει στο Βέιλ του Κολοράντο των ΗΠΑ.

Όπως τα Tahoe και Suburban, τα νέα GMC Yukon και Yukon XL θα βασίζονται στην T1 πλατφόρμα της GM, ενώ θα διαθέτουν την Global B ηλεκτρονικά αρχιτεκτονική που υποστηρίζει over-the-air αναβαθμίσεις, ενώ προσφέρει προηγμένη ασφάλεια δικτύου για αυτοματοποιημένες τεχνολογίες οδήγησης. Θα φέρουν ανάρτηση πολλαπλών συνδέσεων και ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση, κάτι που θα βελτιώσει την οδική τους συμπεριφορά.

Στον πρόσθετο εξοπλισμό θα υπάρχει διαθέσιμη η ενεργή αερανάρτηση που μπορεί να αυξομειώσει την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος έως και 10,1 εκατοστά. Η συγκεκριμένη ανάρτηση, θα μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 1,9 εκατοστά όταν τα αυτοκίνητα κινούνται σε αυτοκινητόδρομο, έτσι ώστε να βελτιωθεί η αεροδυναμική τους και να μειωθεί τόσο η κατανάλωση καυσίμου, όσο και οι εκπομπές ρύπων.

Τα αυτοκίνητα θα έχουν μεγαλύτερες διαστάσεις από τους προκατόχους τους και στο εσωτερικό τους θα συναντάμε head-up display 15″, οθόνη αφής 10″ στο κέντρο του ταμπλό, οθόνη 8″ (ή 4,2″) στον πίνακα οργάνων και δύο οθόνες 12,6″ για τους πίσω επιβάτες.

Μηχανικά θα φορούν τον V8 5,3-λίτρων κινητήρα απόδοσης 335 ίππων με 519 Nm ροπής, αλλά και τον V8 6,2-λίτρων κινητήρα απόδοσης 420 ίππων και 623 Nm ροπής. Και οι δύο κινητήρες βενζίνης θα διαθέτουν τεχνολογία άμεσου ψεκασμού καυσίμου, μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων και περισσότερες από 12 λειτουργίες απενεργοποίησης κυλίνδρων. Διαθέσιμος θα είναι και ο Duramax 3,0-λίτρων εξακύλινδρος σε σειρά πετρελαιοκινητήρας απόδοσης 277 ίππων με 623 Nm ροπής.

Η GM θα εξοπλίσει τα νέα της μοντέλα με μια πλειάδα συστημάτων ασφαλείας, άνω των 30, όπου ανάμεσά τους θα συναντάμε τα Forward Collision Alert, Automatic Emergency Braking, Following Distance Indicator, Front Pedestrian Braking, Rear Park Assist, IntelliBeam automatic headlamp control, Rear Pedestrian Alert και Lane Keep Assist με Lane Departure Warning.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η GM ανακαλεί 323.232 Silverado HD και Sierra HD

Η General Motors ανακαλεί 323.232 Silverado HD και Sierra HD στις ΗΠΑ επειδή λόγω ελαττωματικού σχεδιασμού, νερό μπορεί να εισέλθει στον ηλεκτρονικό διακόπτη απελευθέρωσης...

H GMC εισέρχεται στις αγορές της Κίνας, Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας

Η General Motors ανακοίνωσε ότι θέλει να επεκτείνει τις δραστηριότητες των εταιριών του χαρτοφυλακίου της σε νέες αγορές, με την GMC να ετοιμάζεται να...