Με την ολοκλήρωση του 2019, του έτους όπου η Bentley γιόρτασε τα 100στά της γενέθλια, η βρετανική εταιρία παρουσιάζει σε μινιατούρα την επετειακή έκδοση W.O. Edition by Mulliner της Mulsanne.

Η συγκεκριμένη έκδοση του real life μοντέλου της παρουσιάστηκε το καλοκαίρι του 2018, με τη μινιατούρα να χρησιμοποιεί τα ίδια υλικά που φέρουν και τα κανονικά αυτοκίνητα. Η μινιατούρα είναι σε κλίμακα 1:43 και θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή 100 κομματιών, με την επετειακή έκδοση να αποτίει φόρο τιμής στον W.O. Bentley, που ίδρυσε την εταιρία το 1919.

Εκτός την παραπάνω, η Bentley παρουσιάζει σε μινιατούρα και την Mulsanne Speed, η οποία φέρει ακριβώς το ίδιο χρώμα και εσωτερικό με το αυτοκίνητο που είχε στο περίπτερο της η βρετανική εταιρία στην έκθεση της Γενεύης του 2016, όταν και πρωτοπαρουσιάστηκε το μοντέλο.

Τέλος, αν δεν σου αρέσει καμία από τις δύο παραπάνω, η εταιρία έβγαλε -πάλι σε 1:43- και την ανοιχτή έκδοση της Continental GT, η οποία είναι βαμμένη σε μπλε (Sequin) χρώμα. Το κόστος κάθε μινιατούρας ανέρχεται σε £125 (€146), και μπορείς να τις αγοράσεις από εδώ.