Έτοιμες οι πρώτες McLaren Senna LM

Σχετικά άρθρα

Κατέφθασε στην αντιπροσωπεία της McLaren στη Γλασκόβη η πρώτη Senna LM. Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε γκρι και πορτοκαλί χρώμα, έχοντας νέες ζάντες, εισαγωγές αέρα στα φτερά και ειδικά LM λογότυπα.

Μια πορτοκαλί Senna LM έφτασε σε μια άλλη αντιπροσωπεία της βρετανικής εταιρίας, με την συγκεκριμένη μάλιστα να διαθέτει πόρτες κατασκευασμένες από carbon, χωρίς το γυάλινο τμήμα που συναντάμε στην απλή Senna.

Και τα δύο αυτοκίνητα διαθέτουν νέα πίσω αεροτομή, εισαγωγή αέρα στην οροφή, μεγαλύτερες πλαϊνές εισαγωγές αέρα, νέους προφυλακτήρες και νέα πλαϊνά skirts.

Παρότι η McLaren δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα, φήμες θέλουν τον V8 4,0-λίτρων twin-turbo κινητήρα να δυναμώσει κατά 25 άλογα και να αποδίδει 825 άλογα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...