Citroen C4 Cactus C-Series edition

Σχετικά άρθρα

Η Citroen παρουσιάζει την C-Series έκδοση του C4 Cactus. Όπως το C3 Aircross C-Series έτσι και το C4 Cactus C-Series διαθέτει κόκκινες λεπτομέρειες, νέες ζάντες και προσφέρεται σε 5 εξωτερικά χρώματα, τα Polar White, White Pearlescent, Cumulus Grey, Platinum Grey και Obsidian Black.

Στο εσωτερικό συναντάμε μαλακά σε αφή πλαστικά, γκρι/ασημένια διακοσμητικά, μαρσπιέ, “C-Series” λογότυπα, κόκκινα στοιχεία στα καθίσματα, νέα πατάκια όπως επίσης και λευκές ραφές.

Το Citroen C4 Aircross C-Series edition προσφέρεται με τον 1.200άρη PureTech κινητήρα βενζίνης απόδοσης 110 ίππων που συνδυάζεται με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, αλλά και με τον 1.600άρη BlueHDi κινητήρα πετρελαίου απόδοσης 100 και 120 ίππων με την έκδοση με τα 100 άλογα να συνδυάζεται με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ η έκδοση με τα 120 άλογα συνδυάζεται με 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Η Citroen θα παρουσιάσει μέσα στους επόμενους μήνες C-Series εκδόσεις και για τα C3, C5 Aircross, Berlingo και C4 SpaceTourer.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...