Στο Tokyo Auto Salon, που ανοίγει αύριο τις πύλες του, η Toyota θα ανακοινώσει στο κοινό την έναρξη της παραγωγής μερικών ανταλλακτικών και αξεσουάρ για την τρίτη (A70) και τέταρτη (Α80) γενιά της Supra. Αυτά θα είναι διαθέσιμα μέσω του τμήματος GR Heritage Parts Project και θα πωλούνται τόσο στην αγορά της Ιαπωνίας, όσο και παγκοσμίως.

1

Για την A70 Supra, η Toyota θα βγάλει στην αγορά τον κεντρικό άξονα μετάδοσης, τις χειρολαβές των θυρών, τον μετρητή καυσίμου, τα λάστιχα των θυρών, και το μπροστινό έμβλημα, ενώ για την A80 Supra αρχικά θα βγάλει στην αγορά τα εμπρός φωτιστικά σώματα, τις χειρολαβές των θυρών και το booster των φρένων.

2

Η ιαπωνική μάρκα ελπίζει να ξεκινήσει την πώληση των εξαρτημάτων μέσα 2020, αλλά προειδοποιεί ότι οι καθυστερήσεις στην κατασκευή τους θα μπορούσαν να μεταφέρουν το λανσάρισμα τους για το 2021. Τέλος, η Toyota αναφέρει ότι οι ιδιοκτήτες της Supra μπορούν να υποβάλλουν αίτημα για κάποιο εξάρτημα που δεν βρίσκουν και η ιαπωνική εταιρία θα ομαδοποιήσει τα αιτήματα και θα παράγει ανάλογα αυτά που έχουν την μεγαλύτερη ζήτηση.