Σκοτώθηκε ο Paulo Goncalves στο Rally Dakar

Σχετικά άρθρα

Δυστυχώς, για ακόμη μια χρονιά το Rally Dakar στοίχισε τη ζωή σε έναν συμμετέχοντα, αφού ο 40χρονος Πορτογάλος αναβάτης, Paulo Goncalves, έχασε την ζωή του κατά την διάρκεια της 7ης ειδικής διαδρομής.

Το φετινό Rally Dakar διεξάγεται στη Σαουδική Αραβία, με τον 40χρονο να σκοτώνεται μετά από πτώση που είχε με την μοτοσικλέτα του. Στο σημείο του δυστυχήματος έφτασε ιατρική ομάδα μέσω ελικοπτέρου, ή οποία βρήκε τον Goncalves να μην έχει τις αισθήσεις του.

Οι γιατροί προσπάθησαν να κάνουν ανάνηψη στο σημείο και κατά την αεροδιακομιδή του στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Όπως ανακοινώθηκε, ο Goncalves έχασε την ζωή του από καρδιακή ανακοπή, συνέπεια της πτώσης.

Ο Goncalves ήταν έμπειρος στο Rally Dakar. Αυτήν ήταν η 13η φορά που συμμετείχε στον διάσημο αγώνα. Το 2015 είχε την μεγαλύτερη επιτυχία του, όπου είχε καταλάβει την δεύτερη θέση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...