Η Jaguar Land Rover απέλυσε 500 άτομα

Σχετικά άρθρα

H Jaguar Land Rover ανακοίνωσε σήμερα ότι περικόπτει περίπου 500 θέσεις εργασίας στο εργοστάσιο της στην πόλη Halewood της Αγγλίας, με την εταιρία να δικαιολογεί την απόφαση ότι έχει ανάγκη να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα της με την αλλαγή των βαρδιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Πρόκειται για την βελτίωση της αποτελεσματικότητας, όχι την μείωση του όγκου της παραγωγής. Μέσω του προγράμματος μετασχηματισμού που βρίσκεται σε εφαρμογή, η Jaguar Land Rover αναλαμβάνει δράση για τη βελτιστοποίηση των επιδόσεων, τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη διασφάλιση της μακροπρόθεσμης επιτυχίας της επιχείρησής μας. Αυτό θα προσφέρει σημαντική λειτουργική απόδοση στο εργοστάσιο, ενώ θα μας επιτρέψει να ανταποκριθούμε στην αυξανόμενη ζήτηση των πελατών μας για το νέο Range Rover Evoque και το Land Rover Discovery Sport.

Το παραπάνω νούμερο των απολυθέντων αντιστοιχεί περίπου στο 10% του προσωπικού που απασχολείται στο εν λόγω εργοστάσιο, με την JLR να προσθέτει ότι η παραγωγή στο Halewood θα μειωθεί από τον ερχόμενο Απρίλιο από τρεις βάρδιες σε “δύο+”. Σήμερα, το εργοστάσιο λειτουργεί σε πρωινή, απογευματινή και βραδινή βάρδια, με την τελευταία να είναι αυτή που καταργείται.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...