Απολύθηκαν οι δύο μηχανικοί της GM επειδή έκαναν κόντρες με τη νέα Corvette

Σχετικά άρθρα

Πριν μερικές ημέρες δύο μηχανικοί της Chevrolet, πιάστηκαν από την αστυνομία να κάνουν κόντρες με δύο νέες Corvette. Τώρα έγινε γνωστό πως οι συγκεκριμένοι μηχανικοί απολύθηκαν από την εταιρία.

Πρόκειται για τον 27χρονο Alexander Thim και τον 30χρονο Mark Derkatz, με τους δύο άνδρες να έκαναν κόντρες μετά από βραδινή έξοδό τους σε τοπικό μπαρ του Bowling Green του Κεντάκι των ΗΠΑ, εκεί όπου η Chevrolet κατασκευάζει την Corvette.

Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, με την αστυνομία να τους εντοπίζει να κινούνταν με ταχύτητες έως 120 μιλίων/ώρα (περίπου 195 χλμ/ώρα), σε έναν δρόμο με όριο μόλις τα 45 χλμ/ώρα (72,5 χλμ/ώρα). Οι δύο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στη φυλακή κατηγορούμενοι για απερίσκεπτη οδήγηση και υπερβολική ταχύτητα. Αφέθηκαν ελεύθεροι αφού κατέβαλαν εγγύηση 1.000 δολαρίων, με την δίκη τους να είναι προγραμματισμένη για τις 18 Φεβρουαρίου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 708 άλογα η Corvette Convertible του Hennessey

Η Hennessey Performance δείχνει το H700 πακέτο που ετοίμασε για την ανοιχτή έκδοση της Chevrolet Corvette (C8), η οποία όταν βγαίνει από το εργοστάσιο...

Η GM ανακαλεί 323.232 Silverado HD και Sierra HD

Η General Motors ανακαλεί 323.232 Silverado HD και Sierra HD στις ΗΠΑ επειδή λόγω ελαττωματικού σχεδιασμού, νερό μπορεί να εισέλθει στον ηλεκτρονικό διακόπτη απελευθέρωσης...
Autoblog.gr