Το νέο RS4 Avant επιταχύνει γρηγορότερα από όσο ανακοινώνει η Audi

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Audi παρουσίασε το ανανεωμένο RS4 Avant, και στο παρακάτω θα δεις το νέο αυτοκίνητο στους δρόμους της Βαρσοβίας. Το συγκεκριμένο είναι βαμμένο σε μπλε (Navarra blue) χρώμα, φορώντας μαύρες ζάντες.

Μηχανικά, το ανανεωμένο RS4 φορά τον biturbo V6 2,9-λίτρων κινητήρα απόδοσης 450 ίππων με 600 Nm ροπής. Η κίνηση περνά στον δρόμο από όλους τους τροχούς, μέσω ενός οκτατάχυτου αυτόματου κιβωτίου tiptronic. Το σύστημα μόνιμης τετρακίνησης Quattro, κατανέμει την ισχύ ασύμμετρα στους άξονες (40% μπροστά και 60%) προκειμένου να προσφέρει μια πιο δυναμική συμπεριφορά και καλύτερη πρόσφυση. Το σύστημα μπορεί να μεταφέρει έως και το 70% της ροπής στον μπροστά άξονα και έως και το 85% της ροπής στον πίσω άξονα, όταν οι συνθήκες το απαιτούν. Στον πρόσθετο εξοπλισμό υπάρχει και σπορ πίσω διαφορικό.

Σύμφωνα με το εργοστάσιο, τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4,1 δευτερόλεπτα, αλλά στην πραγματικότητα το αυτοκίνητο είναι ταχύτερο, καθώς, όπως θα δεις στο video, ολοκλήρωσε την διαδικασία σε 3,71 δευτ. Η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα, αλλά με το επιπλέον RS dynamic πακέτο αυξάνεται στα 280 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα