Η Infiniti ανανεώνει τη καμπίνα του QX80

Σχετικά άρθρα

To Νοέμβριο του 2017, η Infiniti παρουσίασε το εκτενώς ανανεωμένο QX80, το οποίο δανείζεται αρκετά αισθητικά στοιχεία από το QX80 Monograph concept. Οι αλλαγές ήταν κυρίως στην εξωτερική εμφάνιση του premium ιαπωνικού SUV, γι’αυτό και σήμερα η εταιρία ανανεώνει το εσωτερικό του μοντέλου.

Αυτό είναι πρακτικά ολόιδιο με το νέο Nissan Patrol, καθώς κυρίαρχο ρόλο στην κεντρική κονσόλα παίζουν οι δύο μεγάλες οθόνες. Η πάνω είναι για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, που υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto, ενώ η κάτω για τον κλιματισμό και άλλες λειτουργίες του αυτοκινήτου.

Εξοπλίζεται με το σύστημα Smart Rear View Mirror, δηλαδή τρισδιάστατης απεικόνισης του αυτοκινήτου κατά την οπισθοπορεία, στο κεντρικό τούνελ διακρίνεται ο λεβιές του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων, ενώ υπάρχουν και δύο περιστροφικοί διακόπτες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέο Infiniti QX80

Η Infiniti παρουσιάζει το νέο QX80, με το μεγάλο SUV να αντλεί στοιχεία από το QX Monograph concept που παρουσιάστηκε τον περασμένο Αύγουστο. Κίνηση...

Η teasάρει το Infiniti Vision QE Concept

Η Infiniti έδωσε στη δημοσιότητα 2 teasers φωτογραφίες του Vision QE Concept, του πρωτότυπου που θα βασίζεται το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας. Πρόκειται...