Αττική: 80 παραβάσεις για παράνομο παρκάρισμα σε ράμπες ΑΜΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ειδική εξόρμηση έκανε τις προηγούμενες ημέρες η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σε συνεργασία με τη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Αθηναίων, για την αντιμετώπιση παραβατικών αντικοινωνικών συμπεριφορών στάθμευσης σε ράμπες ΑΜΕΑ.

Συνολικά βεβαιώθηκαν 80 παραβάσεις, που αφορούν σε στάθμευση οχημάτων σε ράμπες ΑΜΕΑ, σε διάφορα σημεία των Δήμων Αθηναίων και Πειραιά.

Συγκεκριμένα, τα συνεργεία των αστυνομικών δραστηριοποιήθηκαν κατά μήκος οδικών αξόνων του Δήμου Αθηναίων και ενδεικτικά στις οδούς Χαριλάου Τρικούπη, Ιπποκράτους, Σπύρου Μερκούρη, Εμπεδοκλέους, Ριζάρη, Υμηττού, Μομφεράτου, Δημητσάνης, Μάρνη, Αναπαύσεως κλπ.

Κατά την ανωτέρω εξόρμηση βεβαιώθηκαν 31 παραβάσεις σε ράμπες ΑΜΕΑ και μεταφέρθηκαν με γερανοφόρο όχημα 2 οχήματα.

Αντίστοιχη εξόρμηση πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και στην περιοχή του Δήμου Πειραιά κατά την οποία βεβαιώθηκαν 49 παραβάσεις σε ράμπες ΑΜΕΑ και μεταφέρθηκαν με γερανοφόρο όχημα 21 οχήματα.

Παρόμοιες ειδικές εξορμήσεις προγραμματίζονται και θα πραγματοποιηθούν και σε λοιπές περιοχές της Αττικής, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και τη διασφάλιση υψηλού επιπέδου οδικής ασφάλειας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...

Με πρόσθετες αποζημιώσεις προς τους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο

Με πρόσθετες αποζημιώσεις στους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο εξαιτίας των καθυστερήσεων στα έργα, οι οποίες προκαλούνται και από τους αργούς χρόνους...

Τέλη κυκλοφορίας: Αλλάζουν όλα στα πρόστιμα. Big brother για τα ανασφάλιστα οχήματα

Aλλαγές στα πρόστιμα που επιβάλλονται στις περιπτώσεις εκπρόθεσμης πληρωμής των τελών κυκλοφορίας αλλά και έναν αυτόματο μηχανισμό ο οποίος θα εντοπίζει άμεσα όσα οχήματα...