Παρά το γεγονός πως οι πωλήσεις του Cadenza ανήλθαν σε μόλις 1.630 μονάδες το 2019 στις ΗΠΑ (4.507 το 2018) η Kia συνεχίζει να το στηρίζει και στην έκθεση του Σικάγο παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του.

Το μεσαίου μεγέθους σεντάν μοντέλο, που στην αγορά της Νοτίου Κορέας πωλείται με το όνομα K7, διαθέτει νέους προφυλακτήρες, νέα γρίλια, νέες ζάντες 18″ και 19″, ενώ εξοπλίζεται με νέα LED φωτιστικά σώματα, που ενσωματώνουν τα φώτα ημέρας. Στο πίσω μέρος υπάρχει νέο κάλυμμα για τον χώρο αποσκευών που διαθέτει χρωμιωμένες λεπτομέρειες, ενώ μια λωρίδα ενώνει τα φώτα, που φέρουν νέα γραφικά.

Το εσωτερικό πλέον είναι πιο σύγχρονο από ποτέ, καθώς -μεταξύ άλλων- έχει αφαιρεθεί το αναλογικό ρολόι που υπήρχε στο κέντρο της κονσόλας. Υπάρχει μεγαλύτερη οθόνη 12,3″ στο κέντρο του ταμπλό, νέοι αεραγωγοί, επανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα, LED κρυφός φωτισμός, νέος λεβιές για το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, νέα διακοσμητικά και τρεις πρόσθετες θύρες USB.

Μηχανικά προσφέρεται με τον V6 3,3-λίτρων κινητήρα απόδοσης 290 ίππων με 343 Nm ροπής που συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Τέλος διαθέτει μια πλειάδα συστημάτων ασφαλείας, όπως σύστημα προειδοποίησης και αποφυγής σύγκρουσης, ενεργό cruise control, αυτόματη ενεργοποίηση μεγάλης σκάλας φώτων, σύστημα ειδοποίησης αλλαγής και διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας και άλλα.