Ford F-250 Harley-Davidson Edition

Σχετικά άρθρα

H Tuscany Motor Company μετά τις Harley-Davidson εκδόσεις των Ford F-150 και GMC Sierra, παρουσιάζει σήμερα και την αντίστοιχη έκδοση για το Ford F-250. Το Ford F-250 Harley-Davidson Edition θα είναι διαθέσιμο από τον Απρίλιο και αντλεί έμπνευση από την Fat Boy μοτοσυκλέτα της Harley-Davidson.

Διαθέτει ειδικά γραφικά, πορτοκαλί λεπτομέρειες, νέα ανάρτηση που αυξάνει την απόσταση από το έδαφος, νέες ζάντες με 37″ ελαστικά, φουσκώματα στα φτερά, πρόσθετα LED φώτα, νέο καπό, κάλυμμα καρότσας με το λογότυπο της Harley Davidson, νέους προφυλακτήρες και πλαϊνές απολήξεις εξατμίσεων.

Στο εσωτερικό συναντάμε μαύρες δερμάτινες επενδύσεις με πορτοκαλί ραφές, πορτοκαλί λογότυπα Harley-Davidson, νέα πατάκια, νέα μαρσπιέ και νέα πεντάλ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...