Το Ford F-150 Harley-Davidson επέστρεψε

Σχετικά άρθρα

Τα προηγούμενα χρόνια η Ford και η Harley-Davidson συνεργάστηκαν αρκετές φορές παρουσιάζοντας τις ειδικές εκδόσεις F-150 Harley-Davidson. Ωστόσο στη νέα δημιουργία η Ford δεν έχει καμία σχέση, μιας και η Harley-Davidson συνεργάστηκε με την Tuscany Motor Company προκειμένου να δημιουργήσουν το F-150 Harley-Davidson concept.

Βασίζεται στο F-150 MY2019 έχοντας σήματα της Harley-Davidson, ανάρτηση της BDS, ζάντες 22″ με ελαστικά παντός εδάφους 35″, αεριζόμενο καπό, φουσκωμένα φτερά, νέα γρίλια, πλαϊνές ποδιές, μαρσπιέ, εξάτμιση της Flowmaster και στο εσωτερικό συναντάμε δερμάτινες επενδύσεις, νέα πεντάλ, νέα πατάκια και λογότυπα της Harley-Davidson.

Το Ford F-150 Harley-Davidson concept κατασκευάστηκε για τον εορτασμό της 115ης επετείου από την ίδρυση της Harley-Davidson και εκτίθεται επί του παρόντος στο μουσείο της Harley-Davidson στο Μιλγουόκι του Ουισκόνσιν των ΗΠΑ.

Η Harley-Davidson αναζητά ήδη πελάτες αλλά και αντιπροσώπους της Ford που είναι πρόθυμοι να πουλήσουν το μοντέλο, ώστε να το περάσει στη παραγωγή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...